+385 (0)1 3099 099 info@pelmen.hr

Distributerstva

Rockwell Automation
LeKtroniX

lektronix-a-rockwell-automation-business-usluge

LeKtroniX - A Rockwell Automation Business, jedan je od vodećih svjetskih pružatelja usluge popravaka i rezervnih dijelova iz područja industrije, elektronike i robotske automatizacije. Osnovan je 2002. godine s ciljem pružanja alternativnog rješenja kupnji izravno od proizvođača.

Usluge
Finder

finder-releji-industrijski-releji-brojaci-vremena

Od svog osnivanja 1954. godine, Finder je koncentriran na proizvodnju kvalitetnih proizvoda - danas je ponuda veća od 12,500 različitih proizvoda, a uključuje: releje, svjetlosno ovisne releje i druge proizvode za stambenu i komercijalnu primjenu; industrijske releje, minijaturne i ultra-tanke releje, energetske releje, vremenske releje i dodatni pribor.

Proizvodi
IAI

iai-elektricni-linearni-aktuatori-SCARA-kartezij-roboti

IAI, tvrtka specijalizirana za industrijsku robotiku, ima gotovo trideset godina iskustva u razvoju, projektiranju i proizvodnji električnih aktuatora. Raspon proizvoda uključuje električne linearne, rotacijske i stezne (engl. "gripping") module, Kartezijeve robotske sustave, stolne robote, kao i SCARA robote.

Proizvodi
Carlo Gavazzi

carlo-gavazzi-automatizacija-senzori-sklopke-upravljanje-komunikacija-proizvodi

Carlo Gavazzi međunarodna je grupa aktivna u projektiranju, proizvodnji i marketingu elektroničke opreme. Proizvodi grupe (senzori, nadzorni releji, vremenski releji, sustavi za upravljanje energijom, poluvodički releji, sigurnosni uređaji, sabirnički sustavi) pružaju rješenja za automatizaciju na globalnom tržištu industrijske automatizacije.

Proizvodi
Vishay Roederstein

Vishay Roederstein proizvodi koje nudimo na hrvatskom tržištu uključuju kondenzatore i regulatore za kompenzaciju jalove energije.

Proizvodi
Fandis

fandis-upravljanje-toplinom-ventilatori-proizvodi

Fandis je jedna od najspecijaliziranijih talijanskih tvrtki u proizvodnji state-of-the-art rješenja za screening sustave, te upravljanje temperaturom okoline i sustave upravljanja u industriji i stručnim područjima.

Proizvodi
Contrinex

Contrinex je vodeći proizvođač senzora za proizvodnu automatizaciju. Švicarska tvrtka, sa sjedištem u Corminboeufu u blizini Fribourga (CH), ima jedinstveni i inovativni raspon proizvoda čije karakteristike daleko nadmašuju one standardnih senzora.

Proizvodi
ProSoft Technology

Primarni cilj ProSoft Technologyja je pružanje rješenja povezivanja za različite proizvode u automatizaciji.

Proizvodi
Jung Polykontakt

Jung Polykontakt njemačka je tvrtka s 50 godina tradicije. Proizvođač su niskonaponskih HRC osiguračkih sklopki.

Proizvodi