Distributerstva

Carlo Gavazzi međunarodna je grupa aktivna u projektiranju, proizvodnji i marketingu elektroničke opreme. Proizvodi grupe (senzori, nadzorni releji, vremenski releji, sustavi za upravljanje energijom, poluvodički releji, sigurnosni uređaji, sabirnički sustavi) pružaju rješenja za automatizaciju na globalnom tržištu industrijske automatizacije.

Od svog osnivanja 1954. godine, Finder je koncentriran na proizvodnju kvalitetnih proizvoda – danas je ponuda veća od 12,500 različitih proizvoda, a uključuje: releje, svjetlosno ovisne releje i druge proizvode za stambenu i komercijalnu primjenu; industrijske releje, minijaturne i ultra-tanke releje, energetske releje, vremenske releje i dodatni pribor.

Primarni cilj ProSoft Technologyja je pružanje rješenja povezivanja za različite proizvode u automatizaciji.

Contrinex je vodeći proizvođač senzora za proizvodnu automatizaciju. Švicarska tvrtka, sa sjedištem u Corminboeufu u blizini Fribourga (CH), ima jedinstveni i inovativni raspon proizvoda čije karakteristike daleko nadmašuju one standardnih senzora.

IAI, tvrtka specijalizirana za industrijsku robotiku, ima gotovo trideset godina iskustva u razvoju, projektiranju i proizvodnji električnih aktuatora. Raspon proizvoda uključuje električne linearne, rotacijske i stezne (engl. “gripping”) module, Kartezijeve robotske sustave, stolne robote, kao i SCARA robote.

Jung Polykontakt njemačka je tvrtka s 50 godina tradicije. Proizvođač su niskonaponskih HRC osiguračkih sklopki.

Vishay Roederstein proizvodi koje nudimo na hrvatskom tržištu uključuju kondenzatore i regulatore za kompenzaciju jalove energije.

Fandis je jedna od najspecijaliziranijih talijanskih tvrtki u proizvodnji state-of-the-art rješenja za screening sustave, te upravljanje temperaturom okoline i sustave upravljanja u industriji i stručnim područjima.