O nama

Pelmen d.o.o. osnovan je u travnju 1994. godine i ima status ovlaštenog distributera elektroopreme za više renomiranih međunarodnih kompanija na području Republike Hrvatske i Federacije Bosne i Hercegovine.

Jedini smo ugovorni ovlašteni distributer za Hrvatsku tvrtke Rockwell Automation, svjetskog lidera automatizacije u industriji, u sklopu koje se nalaze najzvučnija imena kao što su Allen-Bradley i Rockwell Software, što čini prepoznatljivom našu cjelovitu ponudu u programima:

  • automatizacije proizvodnih i tehnoloških procesa
  • regulacije elektromotornih pogona
  • sustava nadzora i upravljanja industrijskim postrojenjima i infrastrukture

Zajedno s našim sistem integratorima i drugim partnerskim tvrtkama ostvarili smo niz referenci u isporukama opreme i cjelovitih sustava automatizacije industrijskih postrojenja, u gotovo svim područjima (brodogradnja, energetika, pročistači, proizvodnja pića, transport i manipulacija, vodoopskrba i odvodnja, željeznice i dr.) i granama industrije (cementna, drvna, duhanska, farmaceutska, kemijska, metalna, naftna, papirna, petrokemijska, prehrambena, procesna i dr.).

Organizacija i metode rada neprestano se prilagođavaju potrebama tržišta s konstantnim ulaganjem u obrazovanje djelatnika i u poboljšanje kvalitete.

Posjedujemo certificirani Sustav upravljanja kvalitetom koji zadovoljava zahtjeve ISO 9001, te sustavno radimo na poboljšanju kvalitete tehnologija i usluge koju pružamo našim klijentima.